To ty decydujesz, kto cię widzi. Gdy
przeglądasz treningi na Workout With Me, widzisz tylko sesje, które organizatorzy zdecydowali się udostępnić: każdy trening ma własne ustawienie widoczności (wszyscy, tylko znajomi lub prywatne), a każda prośba o dołączenie wymaga zatwierdzenia przez organizatora, zanim ktokolwiek zacznie razem trenować. Twój profil również ma ustawienia widoczności, w tym tryb Solo, który całkowicie ukrywa cię przed innymi użytkownikami. Zajrzyj do naszych
funkcji bezpieczeństwa w szczegółach, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak działa widoczność i zatwierdzanie, albo przeczytaj nasz wpis na blogu
Czy Workout With Me jest bezpieczne?, aby poznać temat dogłębnie.